Totaal aantal pageviews

woensdag 15 februari 2012

Costa Rica

Het is vandaag woensdag 15 februari 2012 en Moeder de vrouw en Uw Hoofdredacteur hebben zojuist, na een reis van ongeveer zeven uren, de plaats Manuel Antonio in Costa Rica bereikt. Een reis van zeven uren over veelal wegen gemaakt van keien zo groot als een kleine rots. Nu wilde Moeder de vrouw graag een massage vanwege haar pijnlijke nek, dus werd zij op haar wenken bediend. U denkt wellicht, waar blijft de nieuwe editie van "een zonnig avontuur" ? Welnu, het is op Costa Rica, althans met de meegenomen I-Pad, onmogelijk om foto's op de weblog te plaatsen. En, juist die foto's moet U zien. Wat te denken van het levensgevaarlijke Canopy-avontuur dat Uw Hoofdredacteur doormaakte en de afbeeldingen die Moeder de vrouw schoot vanaf een zeer wankele hangende brug op 100 meter hoogte? U zult dus nog even geduld moeten bewaren: na zondag wordt U volop bijgepraat.
Wat nog wel even het vermelden waard is: Uw Hoofdredacteur ontving een bericht van de 95% Fries. Dat bericht bevatte een uitnodiging voor de KNVB Bekerfinale tussen Heerenveen en Heracles Almelo. De 95% Fries weet hoe het hedendaagse voetbal werkelijk in elkaar steekt. Dank dus Kees!
Met deze summiere informatie moet U het, vanuit de jungle van Costa Rica, voorlopig even doen. Het is niet anders. In de volgende editie zal e.e.a. worden goedgemaakt, dat belooft Uw Hoofdredacteur.

Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten