Totaal aantal pageviews

dinsdag 29 april 2014

It's over....

Op het zo fraaie eiland Curacao is het inmiddels half twee in de nacht van 29 april 2014. Het is op dit eiland derhalve bijna Koningsdag; de dag waarop dochterlief Julia om 10 uur in de ochtend, pal voor het Renaissence Hotel een optreden zal gaan verzorgen.

Al enige weken heeft U de dagelijkse edities van "Een Zonnig Avontuur" moeten missen. En dat terwijl het aantal hits de 200.000 inmiddels al heeft overstegen. Schandelijk om zo je lezers in hun hemd te laten staan. Edoch: er is wel degelijk een verklaring. Hoewel Uw Hoofdredacteur wekenlang heeft gedacht, en gehoopt het nog te kunnen veranderen: vannacht werd het volstrekt duidelijk! De inspiratie is op! Het lukt van geen kant meer om te verhalen over zaken die er al dan niet toe doen, helaas.
Met pijn in zijn hart moet Uw Hoofdredacteur U dan ook berichten dat het mooi is geweest. Na 5 jaren Curacao is het op. Er valt een schaduw over "Een Zonnig Avontuur." Soms valt er in het leven aan afsluiten nu eenmaal niet te ontkomen.

Wat mij rest, is U te bedanken voor het lezen van de vele uitgebrachte edities. Het was een voorrecht om te kunnen zien dat er zo vele lezers, all over the world, dagelijks benieuwd waren naar de avonturen van een stel Nederlanders in "De West."
Dank!

Uw Hoofdredacteur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten