Totaal aantal pageviews

dinsdag 17 januari 2012

Een nieuwe menukaart.....

Op Curaçao is het vandaag dinsdag 17 januari 2012 geworden. Na een zeer regenachtige maandag liet het zonnetje zich vandaag weer af en toe zien. Water is er nu wel voldoende gevallen volgens Uw Hoofdredacteur. Zo langzamerhand wordt het dan ook weer tijd voor de zomer, het gaat in ieder geval de goede kant op. Er moest weer gewerkt worden vandaag, en daarbij vielen een aantal zaken op. Zoals te doen gebruikelijk kunt U er alles over lezen in deze nieuwe editie van “ een zonnig avontuur.”

Jumping Paul heeft het, zo bleek vanochtend,  al een aantal dagen wat minder naar zijn zin. Dat heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat hij, bij zijn dagelijkse werkzaamheden, tijdelijk is gekoppeld aan een aantal dames. Leek het in het verleden nog zo te zijn dat Jumping Paul goed met vrouwen zou kunnen samenwerken, de werkelijkheid gebiedt te zeggen dat de realiteit een andere is. Met name als het gaat om luisteren naar dames ontstaan er wat problemen. “Eigenlijk zijn het gewoon kleine duiveltjes”, zo berichtte Jumping Paul Uw Hoofdredacteur. Het viel dus eigenlijk niet mee om Jumping Paul weer enigszins aan het lachen te krijgen. En dat terwijl hij normaliter toch wel degelijk beschikt over humoristische karaktereigenschappen! Besloten is dan ook om hem binnenkort maar weer eens even op reis te sturen om bijstand te verlenen op een ander eiland: Sint Maarten.
Zoals U wellicht weet beschikt Sint Maarten over een wel zeer typische landingsbaan. Deze baan is zo kort, dat een landend vliegtuig pal over de hoofden van strandaanbidders dient te landen. Dat levert in de praktijk veelal hilarische taferelen op, waarbij liefhebbers van zee en strand bij tijd en wijle welhaast worden gezandstraald. En het is juist dat aspect dat Jumping Paul op zijn minst weer wat deed glimlachen. Het lijkt dan ook, vanuit therapeutisch oogpunt, een goede zet te zijn om hem een paar dagen weg te sturen. Al was het alleen maar om voorlopig een paar dagen van het gemopper af te zijn. Wellicht, en dat is wel te hopen, komt Jumping Paul in een iets beter humeur terug. Vanzelfsprekend zult U daarover kunnen vernemen in een volgende editie.
De heer Angelus geniet momenteel van een korte vakantie. Hij moest even een paar dagen bijkomen, zo liet hij weten. Nu is het zo dat de heer Angelus, in de relatief korte tijd dat hij op dit eiland verblijft, is verworden tot een echte biker. Met andere woorden, regelmatig valt waar te nemen dat hij op zijn motor (een heuse Harley Davidson) het eiland Curaçao onveilig maakt. Diep in zijn hart wil hij echter wel graag een nog “dikkere” motor dan die welke hij thans in zijn bezit heeft. Regelmatig speurt hij dan ook stad en land af op zoek naar een nog fraaier exemplaar. Het zou Uw Hoofdredacteur dan ook volstrekt niet verbazen wanneer achteraf zou blijken dat de heer Angelus, tijdens deze korte vakantie, een bezoek heeft gebracht aan de mooie showroom van Harley Davidson te Bogota. Nu moet U weten, de heer Angelus is niet bepaald een van de langste mensen op dit eiland. Het vinden van een passende motor, opdat hij met zijn voetjes bij de grond kan, is dan ook nog niet zo eenvoudig. De oplossing ligt waarschijnlijk in Colombia, waar de mensen immers beduidend meer, qua lengte dan, overeenkomen met het formaat Angelus. Een bezoekje aan Bogota zou Uw Hoofdredacteur dan ook volstrekt logisch vinden. U begrijpt het vast al: binnenkort weten we meer!

Op de dagelijkse werkplek van de verschillende teamleden en Uw Hoofdredacteur bevindt zich een, enigszins Spartaans ingerichte personeelskantine. Vandaag werden de nieuwe producten, zeg maar de nieuwe menukaart van 2012, gepresenteerd. Het geheel zag er zo smakelijk uit dat Uw Hoofdredacteur heeft besloten te blijven volharden in datgene wat hij al maanden deed: boterhammen meenemen van huis. U zult waarschijnlijk begrijpen waarom…..

Wordt vervolgd…..  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten