Totaal aantal pageviews

dinsdag 31 december 2013

Gelukkig Nieuwjaar!

In Medellin, Colombia, is het inmiddels, net als op vele andere plekken op de wereld, 31 december 2013 geworden. Het is oudejaarsdag dus, een dag om het oude jaar uit te luiden en een nieuw jaar te begroeten. Wat een jaar was het weer! Een jaar waarin van alles gebeurde. Er werd afscheid genomen van de heer Pinoccio en de (veel) rustiger Fries en er werd verjaard. Life goes on immers! Zittend achter een tafeltje ver van huis, mijmert Uw Hoofdredacteur dan ook stilletjes over de vergankelijkheid van de tijd. Al bijna vijf jaren lang ver van velen, maar toch ook dicht bij nieuw verworven vrienden, is het leven bij tijd en wijle je vijand maar vaak je vriend. Vandaag is de dag dat het woord vijand waarschijnlijk meer van toepassing zal zijn. Immers, het gezin Hoofdredacteur gaat op excursie naar een hoog in de bergen gelegen dorp. Met een bus, dat dan weer wel.

Wanneer de bus zal besluiten dat de tocht er voor haar op zit, begint de gruwel voor Uw Hoofdredacteur. Slechts een zevenhonderdtal treden hoeven er te worden beklommen alvorens Uw Hoofdredacteur op het dak van de hemel staat om het oude jaar uit te zwaaien. Het gehele gezin Hoofdredacteur verheugt zich op de trip. Nou ja, bijna het gehele gezin, Uw Hoofdredacteur in persoon is namelijk maar wat blij dat er een trip is geboekt onder medische begeleiding. Zeg nu zelf: dat zijn toch geen normale activiteiten?
Hoe het ook moge zijn, Uw Hoofdredacteur sluit een "schrijfjaar" af. Dank aan de vele lezers in Rusland, Amerika, Maleisië, Curaçao, Nederland, Caribisch Nederland, de Oekraïne, Costa Rica, Frankrijk, Spanje, Duitsland, België, China, Panama, Servië en noem maar op. U, als lezer, maakt schrijven pas echt leuk! Ik wens U allen dan ook een voorspoedige jaarwisseling een hopelijk meer dan mooi 2014 toe! Dat wens ik overigens ook mijzelf, met 700 traptreden voor de boeg!

Wordt vervolgd.....      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten