Totaal aantal pageviews

vrijdag 18 oktober 2013

Eindelijk is het zover!

Eindelijk is het dan zover! Vandaag is het op het wederom zeer hete eiland Curaçao vrijdag 18 oktober 2013 geworden. Na vele dagen te hebben gebivakkeerd tussen volgepakte dozen, is het vandaag verhuisdag geworden. Nadat Uw Hoofdredacteur de Olijke Twee op hun schoolplein heeft geparkeerd, zal het tijd worden om de eerste lading huisraad te gaan overhuizen naar de fraaie tropenwoning in Julianadorp. Het is, zoals gewoonlijk, veel meer dan Uw Hoofdredacteur eigenlijk had verwacht. Het is toch niet te geloven hoeveel rommel een mens in de loop der tijd om zich heen kan verzamelen? Uw Hoofdredacteur prijst zich dan ook zeer gelukkig dat hij collega Bullie bereid heeft gevonden om een helpende hand uit te steken. Immers, Moeder de vrouw vertrok vanochtend in alle vroegte naar haar pupillen van de basisschool waarbij zij de verwachting uitsprak dat in de loop van de dag toch alle spullen wel zullen zijn overgebracht. U ziet, er wordt vandaag weer eens een zwaar beroep gedaan op het werkzame vermogen van Uw Hoofdredacteur. Gelukkig is het voor een goed doel. Immers, wanneer Uw Hoofdredacteur in ogenschouw neemt hoe het gezin Hoofdredacteur het komende jaar zal wonen, dan is zo een verhuisdag snel vergeten!

Wat wellicht een probleem gaat worden de komende 10 dagen is het mogelijk ontbreken van een werkende internetverbinding in de te betrekken woning. Hoezeer Uw Hoofdredacteur een snelle aanleg van een verbinding ook bepleitte aan de balie van UTS; de dame achter de balie bleek volstrekt ongevoelig voor de charmes van Uw Hoofdredacteur. Het zou onverhoopt dan ook maar zo kunnen zijn dat het de komende week onmogelijk is om U te voorzien van nieuwe edities van "Een Zonnig Avontuur!" Vanzelfsprekend zal Uw Hoofdredacteur er alles aan doen om U desalniettemin te voorzien van het actuele nieuws vanuit "de West." Met welke frequentie dat mogelijk zal zijn is dus nog wel even de vraag. Hoe het ook moge zijn, wanneer er ook maar een geringe mogelijkheid is om U te informeren, dan zal Uw Hoofdredacteur dat beslist niet nalaten.
Het is tijd, hoog tijd! Uw Hoofdredacteur gaat aan het laden van zijn pick-up beginnen. Hopelijk blijft het vandaag mooi weer en blijven we verstoken van een bui regen. Het zal vast wel lukken vandaag. Vanaf dit fraaie eiland wenst Uw Hoofdredacteur U voor nu alvast een prettig weekeinde en tot gauw!

Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten