Totaal aantal pageviews

vrijdag 24 mei 2013

Officieel geïnstalleerd!

Het is vandaag vrijdag 24 mei geworden op het snik, maar dan ook snikhete eiland Curaçao. Het is vandaag de laatste werkdag van deze week; een werkdag waarin de agenda van Uw Hoofdredacteur uitermate vol zit. Gelegenheid om U op een eerder moment te voorzien van actuele berichtgeving vanaf dit zo fraaie eiland, was er dan ook niet. Uw Hoofdredacteur loopt zich immers het vuur uit zijn sloffen nu hij hedenochtend een aantal belangrijke mensen uit Nederland mocht verwelkomen. Inmiddels hebben deze personen echter afscheid genomen van Uw Hoofdredacteur en bestaat even de gelegenheid U te voorzien van een recente editie van "Een Zonnig Avontuur." Het weekeinde lonkt dus, nu de ochtend al bijna is verstreken. Vanmiddag zijn er nog een aantal afspraken af te werken alvorens Uw Hoofdredacteur, zo aan het einde van de middag, dochterlief Julia uit het marinezwembad te Parera zal gaan trachten te vissen. Echter, vooraleer het zover is, praat Uw Hoofdredacteur U snel even bij over de actuele ontwikkelingen op Curaçao.

De heer Bullie, de recent aangekomen collega uit Nederland, lijkt inmiddels redelijk te zijn geacclimatiseerd. De term: "Man, wat is't hier heite", werd immers al bijna 24 uur niet meer gehoord ten teken dat het wel goed met hem gaat. Gisteren en vanochtend was de heer Bullie nog immer druk met het bemachtigen van woonruimte, hetgeen voorwaar geen sinecure blijkt. Gisteren leek hij even in zijn missie te zijn geslaagd toen een fraai appartement, voorzien van een aantal slaapkamers, op een mooie plek, te huur werd aangeboden. Na een korte rondleiding door het appartement leek de heer Bullie redelijk enthousiast. Nieuwsgierig vroeg hij vervolgens de eigenaar: "Moar, woar bint hier de sloapkamers?" Toen de eigenaar vervolgens een trapje naar de kelder liet zien hetwelk moest worden afgedaald om de bedstee te bereiken, werd toch snel besloten van een overeenkomst af te zien. Wellicht dat de zoektocht vandaag meer succes zal hebben.
Gisterenavond werd Uw Hoofdredacteur, op unanieme wijze, gekozen in een nieuwe nevenfunctie. Dat was namelijk het moment dat hij formeel werd toegelaten tot de Oudervertegenwoordiging van de school waar de beide olijkerds, Julia en Levi geheten, aan zijn verbonden. Nadat een oproep vanuit de school had geleid tot spontane aanmelding van Uw Hoofdredacteur na een overigens beslissend zetje van Moeder de vrouw ("Jij kan ook wel eens iets doen voor de maatschappij!"), werd hij gisteren, tijdens de eerste officiële vergadering, geïnstalleerd. Mocht het dus zo zijn dat U in de toekomst mogelijk iets meer zou willen weten over schoolpleinen, leerroutes, leermiddelen en noem maar op: neemt U dan gerust contact op met Uw Hoofdredacteur.

Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten