Totaal aantal pageviews

zaterdag 21 september 2013

Een nieuwe marketingstrategie!

Het is inmiddels zaterdag 21 september 2013 geworden op het nog altijd snikhete eiland Curaçao. Al vanaf vroeg in de ochtend schijnt de zon met overweldigende kracht en is het welhaast onmogelijk de kleren droog te houden. Weliswaar waait er zacht een enigszins verkoelend windje, maar achter Huize Hoofdredacteur, uitkijkend over zee, is het echt puffen geblazen. Inmiddels is het al middag op dit zo fraaie eiland, en heeft Uw Hoofdredacteur het ruim alleen. Moeder de vrouw is immers, in gezelschap van de Olijke Twee, Julia en Levi geheten, aangekomen bij de muziekschool. Allereerst zal dochterlief Julia daar, gedurende drie kwartier, trachten de sterren van de hemel te zingen waarna zoonlief Levi mag proberen zijn kunsten te vertonen op zijn blokfluit. U ziet, het geeft Uw Hoofdredacteur prima de gelegenheid U in alle rust te voorzien van actuele berichtgeving vanuit "De West." En, zoals altijd geschiedt dat middels een nieuwe editie van "Een Zonnig Avontuur."

Een lange, drukke en vooral warme werkweek zit er voor Moeder de vrouw en Uw Hoofdredacteur eindelijk op. Gisteren werd de werkweek eindelijk afgesloten met voor Uw Hoofdredacteur nog een leuk toetje. Wat was namelijk het geval? Welnu, een der collega's van Uw Hoofdredacteur, Leroy geheten, gaat binnenkort genieten van zijn pensioen. Zo ongeveer anderhalf jaar eerder dan gepland. Dat heeft alles te maken met een enorm aantal overuren welke de goede man in de afgelopen jaren heeft opgebouwd. En dus zal het zo zijn dat voor Leroy, op korte termijn, definitief de laatste werkdag zal zijn aangebroken. En dus, zo vond althans collega Bullie, werd het tijd om in klein comité afscheid te gaan nemen van Leroy. Als plaats van handeling werd gekozen voor het etablissement van "Bijna Thuis", gelegen aan de Caracasbaaiweg. Vele mooie woorden werden er vervolgens aan het adres van Leroy uitgesproken. Met name de heer Deanix M., ook  een locale collega, raakte maar niet uitgepraat. Daarnaast liet deze gewaardeerde collega weten dat hij ook graag eens zou worden geportretteerd in een editie van "Een Zonnig Avontuur." Welnu, die wens respecteert Uw Hoofdredacteur vanzelfsprekend van harte.
Eveneens gisteren waaide een golf van sensatie over het mooie eiland Curaçao. Er werd namelijk bekend gemaakt dat er, in de zaak rond de liquidatie op de politicus Helmin Wiels op 5 mei van dit jaar, een fiks aantal huiszoekingen had plaatsgevonden in verschillende wijken van Curaçao. Daarbij werden een drietal verdachten aangehouden en werden ondermeer vuurwapens in beslag genomen. Het lijkt er derhalve op dat er thans een doorbraak in eerdergenoemde zaak is geforceerd. Iets wat Uw Hoofdredacteur hoopvol stemt. Het zou immers een maar wat goede zaak zijn wanneer daadwerkelijk bekend zou worden wie er achter de moord op de heer Wiels zitten. U begrijpt, de mededeling tijdens de persconferentie die gisterenmiddag werd belegd en die duidelijk maakte dat er binnenkort meerdere aanhoudingen zullen volgen, wordt door Uw Hoofdredacteur met meer dan buitengewone belangstelling gevolgd. Mocht er meer informatie bekend worden gemaakt, dan wordt U daarover vanzelfsprekend geïnformeerd.  

Zoals bekend mag worden geacht, zal het gezin Hoofdredacteur binnenkort haar woning verwisselen voor een heuse Tropenwoning in de wijk Julianadorp. Daarom dan ook biedt Moeder de vrouw welhaast de complete huisraad ter overname aan. Dientengevolge verdwenen al de nodige goederen uit Huize Hoofdredacteur. Echter, nog lang niet alles is weg en dus is Uw Hoofdredacteur zoekende naar een passende marketingstrategie. Daartoe deed hij, al rondrijdend over het eiland, prima ideeën op toen hij waar kon nemen dat er meerdere personen zijn die hun huisraad te koop aanbieden. Simpelweg op straat zetten en klaarblijkelijk komt er altijd wel een potentiële koper op af, hoe matig de kwaliteit van het aangebodene dan ook is. U begrijpt, Uw Hoofdredacteur is voornemens om hedenmiddag alles maar gewoon aan de straat te zetten. We zullen zien of die strategie ook daadwerkelijk iets gaat opleveren....
Wordt vervolgd.....

1 opmerking: