Totaal aantal pageviews

maandag 2 september 2013

Miss-Poes?

Het is inmiddels maandag 2 september 2013 geworden op het nog altijd snikhete eiland Curaçao. Het weekeinde zit er weer op en voor het gezin Hoofdredacteur is een nieuwe werkweek alweer enige tijd geleden van start gegaan. De Olijke Twee verblijven op hun school, Moeder de vrouw staat weer voor haar klas en Uw Hoofdredacteur zit weer eens in de gevangenis. Alsof er geen sprake is geweest van een weekeinde. Nu was het de afgelopen dagen ook een drukte van belang rond allerlei festiviteiten en vlogen de twee vrije dagen dan ook werkelijk sneller dan snel om. Niets aan te doen, er moet thans echter weer gewoon worden gewerkt in de aanloop naar het volgende vrije weekeinde. Een week waarin waarschijnlijk weer van alles staat te gebeuren. En, zoals te doen gebruikelijk kunt U daarover alles lezen in de welhaast dagelijkse edities van "Een Zonnig Avontuur."

Voor het gezin Hoofdredacteur stond het afgelopen weekeinde dus in het teken van verschillende festiviteiten. Was er op de vrijdagavond de mogelijkheid aanwezig te zijn bij de geweldige acts op "Curaçao North Sea Jazz", gisteren was er opnieuw sprake van een feestje. Het was namelijk zo, en geïnteresseerde lezers konden dat al eerder vernemen, dat buurman Jeroen zijn 50e verjaardag vierde. Zonder dat hij ook maar ergens vanaf wist had zijn eega Michelle geregeld dat er een feestje zou worden georganiseerd op de prachtige locatie van Kokomo Beach. En, zo kon het dan ook zijn dat het gezin Hoofdredacteur, zo tegen de klok van vieren, afreisde naar de feestlocatie.
Na enige tijd werd buurman Jeroen geblinddoekt binnengeleid om vervolgens verrast te kunnen aanschouwen dat velen hadden besloten op zijn verjaardagsfeestje aanwezig te zijn. Zoonlief Levi, de jongste olijkerd, maakte dat echter al niet meer mee. Al direct bij aankomst op het feestterrein ontmoette hij zijn vriendinnetje en klasgenootje Jade en was hij voor niemand ook nog maar een minuut langer aanspreekbaar. Hij had, zogezegd, slechts oog voor zijn meisje waarmee hij dan ook maar al te graag zijn drankjes deelde. Het werd een uitermate gezellig samenzijn op het fraaie strand van Kokomo alwaar de zondagmiddagen steevast kunnen worden doorgebracht onder begeleiding van livemuziek. Eerst tegen een uur of zeven in de avond keerde het gezin Hoofdredacteur huiswaarts. U ziet, het was werkelijk een en al feest dit weekeinde.
 

Dan kwam Curaçao weer eens op een opmerkelijk wijze in het nieuws de afgelopen dagen. Wat was er dan aan de hand? Welnu, U moet weten dat er in het Wit-Russische Minsk de zogenaamde Miss Supranational verkiezing werd georganiseerd. Een heuse Miss verkiezing derhalve, waarvoor ook Miss Curaçao werd uitgenodigd. Tijdens de repetities van vorige week deed Miss Curaçao overigens bij verschillende juryleden de wenkbrauwen fronsen vanwege het feit dat zij een tamelijk rond buikje op het podium showde. Na herhaaldelijk aandringen van diezelfde juryleden werd er een onderzoek ingesteld en werd eveneens een zwangerschapstest afgenomen. En zie: Miss Curaçao bleek, zonder dat zij ook maar enige vermoeden had, in blijde verwachting te zijn. Miss Curaçao was, zo berichtten de media, ernstig geschokt toen zij te horen kreeg dat zij van verdere deelname aan de verkiezing werd uitgesloten. Het gerucht doet nu overigens de ronde dat Miss Curaçao zich heeft ingeschreven voor de "Leukste Supranationale Moeder verkiezing."
Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten