Totaal aantal pageviews

maandag 16 september 2013

Wat een gedoe!

Tjonge, tjonge wat een dag heeft Uw Hoofdredacteur achter de rug! Gelukkig is het vandaag maandag 16 september 2013 geworden op het geweldige eiland CuraƧao en is de verjaardag van gisteren bijna uitzijn geheugen gewist. Wat een gedoe, wat een gedoe! Vele blijken van medeleven werden door uw Hoofdredacteur ontvangen. Klaarblijkelijk zijn er dus toch nog wel wat medestanders daar waar het gaat om de totale aftakeling van het menselijk lichaam. Desalniettemin past een oprecht woord van dank voor de vele felicitaties. Het was dan ook eigenlijk, als Uw hoofdredacteur eerlijk is, best een heel leuke dag. Al vroeg in de ochtend te worden gewekt met een overheerlijk ontbijtje is immers zo slecht nog niet. De rest van de middag voltrok zich echter een geheel ander scenario! Moeder de vrouw had het ineens op haar heupen. "We gaan verhuizen man! We kunnen niets meenemen. Je moet de boel onmiddellijk op Marktplaats zetten. Ik maak de foto's en jij zet het erop. Nou, kom op eens man, het is niet alle dagen feest!"

U begrijpt het al. Uw Hoofdredacteur was urenlang druk met het maken van advertenties voor de site van "Marketplace.an." Wat een gedoe, wat een gedoe! Niet dat dit enige zin had overigens. Wat was namelijk het geval? Welnu, er waren al nieuwe huurders gevonden voor de woning van Uw Hoofdredacteur en deze mensen wilden ook graag (bijna) alles overnemen. De rest van de dag besteedde Uw Hoofdredacteur dan ook aan het afzeggen van allerlei afspraken via Marketplace omdat allerlei mensen direct reageerden op de geplaatste advertenties. Wat een gedoe, wat een gedoe! Zelfs nu, een dag later, is Uw Hoofdredacteur nog bezig om de opdringerige kopers van zijn lijf te houden .
Dan de verjaardag zelf. Nou, het moet gezegd, het was zeer gezellig op het strandje van Snake Bay. Er waren meerdere jarigen, allen maagden, aanwezig. Zo was er een zogenaamd "Blond Hertje" van 42 jaar oud die spontaan besloot haar naam te wijzigen in "Blond Hert". Het is Uw Hoofdredacteur overigens onduidelijk waarom. Daarnaast waren aanwezig collega Bullie, buurman Jeroen en eega, Willemijn van de hondenoppascentrale en nog vele anderen. Uw Hoofdredacteur ontving vele leuke cadeaus: een  "Rileks" T-shirt (wat uitstekend bij hem past); een geweldige fles rum en? Jawel: een gratis verblijf voor de beide trouwe viervoetertjes in Huize Willemijn, die immers een heus hondenpension bestiert! U begrijpt het wel: emoties voerden de overhand vandaag. Weer  een jaar ouder! Bah, maar toch leuk......

Wordt vervolgd......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten