Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 november 2013

Meet and Greet!

Het is tamelijk bewolkt vandaag op het normaliter zo zonnige eiland Curaçao alwaar het dinsdag 26 november 2013 is geworden. Uw Hoofdredacteur heeft zojuist de beide olijkerds bij hun school afgeleverd en maakt zich klaar om, over enige ogenblikken, een grote koffer vol warme kleren te gaan inpakken. Immers, vanmiddag vertrekt de grote Boeing 747 richting Nederland met Uw Hoofdredacteur als passagier. Van vele zijden werden Uw Hoofdredacteur jassen, handschoenen en mutsen aangereikt, waarvoor hartelijk dank. Het zal het verblijf in het kille en koude Nederland waarschijnlijk enigszins draaglijker maken voor de koukleum die Uw Hoofdredacteur nu immers is. Een week lang zal Uw Hoofdredacteur op pad zijn, hetgeen ertoe leidde dat allerlei maatregelen genomen dienden te worden om ervoor te zorgen dat Moeder de vrouw en de beide olijkerds 's ochtends tijdig op school kunnen komen. Daarnaast dienden de beide olijkerds te beschikken over een opvangadresje aan het einde van de schooldag. Welnu, het lijkt allemaal gelukt te zijn, waardoor Uw Hoofdredacteur dan ook met een gerust hart in de grote blauwe vogel kan stappen vanmiddag.

Op Curaçao wordt de laatste dagen fiks geadverteerd. In prachtig gekleurde pagina's worden gegadigden opgeroepen voor een zogenaamde "Meet and Greet" met  de Goedheiligman. Wat betekent dat nu eigenlijk? Welnu, zoals Uw Hoofdredacteur inmiddels heeft begrepen is het mogelijk de verschillende winkeliers, want om hen gaat het veelal, een bezoek te brengen. Tegelijkertijd wordt er dan door Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek gebracht aan diezelfde winkeliers. Vervolgens bestaat de "Meet and Greet" er dan uit dat de mogelijkheid wordt geboden om een praatje met de Sint te maken waarna het geheel voor het nageslacht wordt vereeuwigd op een foto. U begrijpt, het had Uw Hoofdredacteur een grote eer geleken om van zo een aanbod gebruik te kunnen maken. Helaas gaat dat echter niet lukken nu Uw Hoofdredacteur dit zo fraaie eiland vandaag gaat verlaten.
Echter, ook de reis naar Nederland geeft Uw Hoofdredacteur toegang tot zo een "Meet and Greet." Ditmaal gaat het echter niet om de Goedheiligman met zijn assistenten, maar om geheel andere foto's. Het betreft hier overigens foto's waarvan Uw Hoofdredacteur nog vele albums vol heeft uit een ver verleden, maar dat mag de pret niet drukken. Immers, na zoveel jaren is het zaak om afbeeldingen maar eens te updaten. Het deed Uw Hoofdredacteur dan ook bijzonder veel deugd dat hij, bij voorbaat, al welkom werd geheten door de Nederlandse Hermandad. "Meet and Greet in Holland", zo luidde de tekst op de uitnodiging. "Van een gratis foto bent U verzekerd!" Het moge duidelijk zijn: Uw Hoofdredacteur is beslist weer een serieuze gegadigde om zo een afdruk te verkrijgen. Al zullen de verzendkosten wel weer hoog zijn!

De komende dagen zult U de dagelijkse edities van "Een Zonnig Avontuur" dus wellicht wat onregelmatig ontvangen. Immers, Uw Hoofdredacteur kent een druk programma in zijn Vaderland nu er een voetbalwedstrijd zal worden bezocht en er vele afspraken in zijn agenda staan. Echter, Uw Hoofdredacteur zegt U wel vast toe dat hij de nodige moeite zal doen om U regelmatig bij te praten over actuele ontwikkelingen en U te voorzien van een recente afbeelding van de -waarschijnlijk bleke- bekkies van de heren Pinoccio, Angelus en Jumping Paul. U zult het vast en zeker kunnen zien in volgende edities van "Een Zonnig Avontuur", rechtstreeks uit Nederland!
Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten