Totaal aantal pageviews

zaterdag 30 november 2013

Op trektocht door Nederland.....In het kille en koude Heerenveen is het vandaag zaterdag 30 november 2013 geworden. De regen valt, bij tijd en wijle, met bakken tegelijk uit de hemel. Uw hoofdredacteur is hedenochtend, na een lange reis, aangekomen in het Friese Heerenveen, alwaar hij allerhartelijkst werd begroet door de Fries van 95%. Vandaag staat er een geweldig programma op de agenda, nu de 95% Fries twee toegangskaarten voor de voetbalwedstrijd Heerenveen tegen de Deventer Go Ahead Eagles heeft geregeld. Vanavond zit Uw Hoofdredacteur dan ook, waarschijnlijk bibberend van de kou, op de tribune van het Abe Lenstra stadion. 

Gisteren, zo aan het begin van de vrijdagmiddag, was Uw Hoofdredacteur uitvergaderd en Den Haag. En dus werd het tijd om de hem verstrekte bolide te gaan starten om te vertrekken richting Groningen, alwaar een bezoek zou worden gebracht aan vriend Rob en diens eega Annelies. Het werd een zeer gezellig bezoek waarbij Uw Hoofdredacteur eerst na vieren in de vroege ochtend zijn vermoeide hoofd te rusten kon leggen. Vele oude herinneringen werden opgehaald en, gezeten bij de warme houtkachel, diverse flessen wijn legden het loodje. Wat kan het toch leuk zijn om, na lange tijd, weer vrienden en bekenden te ontmoeten!

Morgen trekt Uw Hoofdredacteur Nederland weer in wanneer de reis richting Almelo zal voeren. Daar wordt namelijk een bezoek gebracht aan neef Jim en diens eega Yvonne. Ook een bezoek waarop Uw Hoofdredacteur zich thans al op kan verheugen. Nadien, ergens in de middag waarschijnlijk, zal de terugreis naar het verre Den Haag weer worden ingezet alwaar maandag een laatste vergaderdag op het programma staat. Vervolgens zal het spoedig dinsdagochtend zijn; de dag waarop Uw Hoofdredacteur in alle vroegte op de luchthaven dient te zijn om, via het fraaie eiland van Sint Maarten, terug te vliegen naar het prachtige CuraƧao. Dat wordt ook hoog tijd nu Uw Hoofdredacteur de stemmetjes van de Olijke Twee en van Moeder de vrouw begint te missen. Echter, eerst wacht er dus vandaag en morgen nog een leuk programma. In een volgende editie van “Een Zonnig Avontuur” leest U daarover vanzelfsprekend meer!


Wordt vervolgd…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten