Totaal aantal pageviews

donderdag 28 november 2013

Vandaag is het donderdag 28 november 2013 geworden in het kille, koude en regenachtige Nederland. Uw Hoofdredacteur is gisteren, na een lange reis, eindelijk aangekomen in Den Haag. Keurig had hij alle benodigde materialen om U dagelijks te voorzien van een nieuwe editie van “Een Zonnig Avontuur” meegenomen, althans dat dacht hij. Echter, op zijn hotelkamer aangekomen herbergde zijn aktentas wel een muis en een stroomkabel, maar niet zijn computer. Die staat waarschijnlijk dan ook nog steeds op zijn bureau te Curacao. Gelukkig beschikt het hotel over een aftandse computer, waarachter Uw Hoofdredacteur dus noodgedwongen heeft plaats moeten nemen.

Nadat Uw Hoofdredacteur zich op dinsdagmiddag bij de incheckbalie op het locale vliegveld Hato meldde, leek hem een gelukkige zetel ten deel te zijn gevallen. Het bleek namelijk zo te zijn dat hem een plaats in het vliegtuig werd toegekend bij de nooduitgang, hetgeen veel beenruimte betekent. Hoe anders zou het echter uitvallen! Toen werd omgeroepen dat het tijd werd om het vliegtuig te gaan betreden, spoedde Uw Hoofdredacteur zich naar zijn zetel. Aangekomen bij de betreffende rij, bleek de buurman van Uw Hoofdredacteur al in zijn stoel te zitten. Een gigant, groter dan Bokito, met armen als kolenschoppen, zat klem tussen de beide armleuningen. Bij nadere beschouwing bleek het te gaan om de heer Iwan, afkomstig uit Odessa in de Oekraine. Het zou de gehele reis maken dat Uw Hoofdredacteur zat vastgeklemd tegen de wand van het vliegtuig, nu de heer Iwan ook het tafeltje van Uw Hoofdredacteur nodig had om zijn armen te kunnen neerleggen. Uw Hoofdredacteur toonde zich dan ook zeer gelukkig toen eindelijk de landing op Schiphol werd afgerond.

Gelukkig was er geen sprake van file waardoor Uw Hoofdredacteur snel Den Haag kon
bereiken voor de eerste vergadering van de dag. De middag verliep, door de vele besprekingen, vervolgens sneller dan snel. Aan het einde van de middag reisde Uw Hoofdredacteur door naar “Cafe het Spui” alwaar hij werd opgewacht door een zeer bijzonder gezelschap. De heer Pinoccio bleek te zijn afgereisd vanuit Tukkerland en had, en passant, de heer Angelus uit Arnhem opgepikt. Daarnaast had ook Jumping Paul besloten het geheel te completeren. Het werd een onvergetelijke avond. In de eerste plaats was het geweldig om de mannen na lange tijd weer eens terug te zien en werden er vele herinneringen aan Curacao opgehaald. Daarnaast werd deelgenomen aan een wedstrijd “10 over Rood” op het biljartlaken. Er werd een Koreaanse verkoper van allerhande speelgoed begroet en er werd uiteindelijk een foto gemaakt van alle gasten in het etablissement. U begrijpt, er was daadwerkelijk sprake van een zeer gezellige en geslaagde avond die eerst laat op die avond eindigde. Ook vandaag, op de donderdag, wachten weer verschillende vergaderafspraken. Daarnaast heeft Uw Hoofdredacteur besloten om vanavond maar eens vroeg zijn mandje te gaan opzoeken. Immers, gisterenavond kon Uw Hoofdredacteur de ogen eerst sluiten nadat hij zo ongeveer 36 uur onafgebroken wakker was geweest. Het wordt dan ook hoog tijd om wat slaap in te gaan halen. Dromend van mooie herinneringen aan de avond van gisteren, dat dan weer wel!

Wordt vervolgd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten